Logo Fliegl (2)

WAT DOEN WE

Gefascineerd door de techniek van de Zuid-Duitse constructeur van Fliegl zijn wij begonnen in 2010 met de distributie van deze producten uit het gamma van Baukom en Agrartechnik.

Jozef Fliegl startte 45 jaar geleden met het bouwen van landbouwmachines voor plaatselijk gebruik. Stilaan groeide de klantenkring in Beieren en al vlug viel gans Duitsland voor de kwaliteitsvolle machines waaronder kipwagens , 3-zijdenkippers , drijfmesttanks en injecteurs , enz…

De grote doorbraak echter kwam goed 25 jaar terug met het ontwikkelen van een afschuifwagen. Wat eerst door de collega-constructeurs op hoongelach werd onthaald werd al vlug een succesnummer. Vandaag bouwt Fliegl meer dan 1200 afschuifwagens per jaar in al zijn vormen en maten.

In 2008 werd de afdeling “Baukom” opgericht met als doel de afschuiftechniek te lanceren in grondverzet , zowel in getrokken uitvoering achter de landbouwtrekker als opbouw voor vrachtwagens en opleggers.

Na enkele jaren werd de vraag gesteld vanuit Fliegl of wij ook de verkoop van Agrocenter en Fahrzeugbau op ons wilden nemen, met als resultaat dat wij vandaag de dag het volledige gamma van Fliegl kunnen aanbieden in de Benelux.

Ondertussen is Fliegl actief in 4 vestigingen en stellen ze 1100 mensen te werk.

Fliegl Agrartechnik Bemesters Snake